Modellek

Az ElliptiGO modelljei

ElliptiGO Arc

Bike_blk_matte

Az ElliptiGO Arc egy új, könnyebb, megfizethetőbb elliptikus kerékpár, mely ugyanazt a kényelmes, szórakoztató használhatóságot nyújtja, mely elvárt az ElliptiGO-tól. Az ElliptiGO Arc az új modellünk, mely fényes alumínium vázzal, 8 sebességes külső váltóval és kompakt lépéshosszal gondoskodik a fantasztikus, ízületkímélő használatról. Legyen szó akár egy kényelmes cirkálásról vagy meredek dombok meghódításáról az ElliptiGO Arc mindezt a legkedvezőbb áron nyújtja. 

A modell két színben kapható: zöld és fekete

Ára: 1499 €

ARC_Side_View_White_newcolor

ElliptiGO 3C

3c szemben

Az ElliptiGO modelljei közül a 3C a modellpaletta belépője. Nagyszerű, ízületkímélő kardió edzést végezhet a szabadban. Belépőmodellünk 3 sebességes váltójával ideális sík vagy enyhén dombos terepre. Ezzel kényelmesen élvezheti a szabadtéri edzést és a 40 km / h körüli végsebességet. A lépéshossz és a kormány magasság állításával könnyedén az ideális pozícióba állíthatja az eszközt, hogy így élvezhesse a futáshoz hasonló élményt.

A modell 3 színben kapható: fekete, zöld és piros

Ára: 1999 €

3c piros oldal

 

ElliptiGO 8C

8c zold oldal

Amennyiben az ár és az érték tökéletes kombinációját keresi az ElliptiGO modelljei közül a 8C a legjobb választás Önnek. Fitnesz megszállottak és keresztedzést végző atléták egyaránt élvezhetik a hosszú, egyenletes lépéshosszt, a 8 fokozatú sebességváltót és az ElliptiGO 8C futáshoz hasonló élményét. Természetesen, mint az összes modellnél, a lépéshossz és a kormány magassága könnyedén testre szabható, annak tükrében, hogy egy hosszú túrát vagy egy kemény intervallum edzést szeretnének végezni vele. Kényelem, teljesítmény és ár: az ElliptiGO 8C a legjobbat nyújtja, ezért a legnépszerűbb elliptikus kerékpár a piacon.

A modell 3 színben kapható: fekete, zöld és piros

Ára: 2799 €

8c pedal

 

ElliptiGO 11R

11r oldal
Az elliptikus kerékpárok királya az ElliptiGO 11R. Könnyebb súlyával, simább működésével és 11 fokozatú sebességváltójával a 11R bármilyen kihívást segít Önnek legyőzni, melyet célul tűz ki. Legyen szó akár egy különösen nehéz hosszútávról vagy egy egyszerű sprint edzésről az ElliptiGO 11R hozza azt a teljesítményt, melyre Önnek szüksége van, hogy sikeres legyen. A 11R egy kényelmes elliptikus kerékpár, de ugyanakkor versenyzésre született. Adjon bele mindent, hogy elérje céljait!

A modell csak matt fekete színben fehér csíkozással kapható

Ára: 3999 €
11r behajtva

 

Kapcsolat