Az ElliptiGO hasonlít a fekvőkerékpárra?

Az ElliptiGO hasonlít a fekvőkerékpárra?

Posted on

Nem az ElliptiGO nem hasonlít a fekvőkerékpárra, nagyon különbözik attól. Tulajdonképpen épp az ellentéte. A fekvőkerékpároknak általában van egy nagy ülése háttámasszal, míg az ElliptiGO -nak egyáltalán nincs ülése. A fekvőkerékpárt használók az úttal párhuzamosan pedáloznak, míg az ElliptiGO -n a munkavégzés az útra merőlegesen történik. Felállva nem lehet használni a fekvőkerékpárt, míg az ElliptiGO -t úgy tervezték, hogy természetes álló testhelyzetben tudjuk azt használni. A fekvőkerékpár láthatósága limitált, hiszen közelebb vannak a földhöz használat közben, mint az ElliptiGO -t használók, így őket is nehezebb észrevenni és ők is nehezebben látják a körülöttük történő eseményeket.

Összehasonlítva a futással és a kerékpározással?

Posted on

A San Diego-i egyetemen az EPARC által közzétett tanulmány szerint, az ElliptiGO összehasonlítva a futással és a kerékpározással a következő eredményeket nyújtja:
Az ElliptiGO használata 33%-al nagyobb erőkifejtést igényel, mint ugyanazon a sebességen egy hagyományos kerékpár használata. Az ElliptiGO-va elért 26,5 km/h sebesség megegyezik az 5 perc/ km-es futósebességgel és a 29 km/h pedig a 4,37 perc/ km-es sebességgel

Van ehhez hasonló kerékpár?

Posted on

Még soha nem találkoztunk ehhez hasonló szerkezettel, mely a futás élményét a káros mellékhatások nélkül így tudta volna visszaadni.
Vannak a piacon különböző szerkezetek, melyek hajtása más és más módon történik, de még sohasem találkoztunk olyan két kerekű felépítménnyel, mely azt nyújtja mint az ElliptiGO.

Garanciális feltételek

Posted on

A garanciális feltételek garantálják, hogy az ElliptiGO mentes a gyártói hibáktól, mind az összeszerelés, mind a felhasznált anyagok tekintetében.
A vázra a vásárlástól számított öt év garanciát biztosítunk.
2 év garanciát adunk a villára, forgó karokra, hajtó karokra és a kormány szerkezetre.
Illetve 1 évet biztosítunk az összes többi alkatrészre, festésre és matricára.

Hogyan tudom városban használni az ElliptiGO- t?

Posted on

Az ElliptiGO-t a sűrű forgalomban városban használni hasonló egy kerékpárhoz. Az ElliptiGO előnye egy tradicionális kerékpárhoz képest, hogy használója magasabb helyzetből látja a forgalmat és mivel használójának az egész teste látható, így könnyebben és gyorsabban észlelik a gyalogosok, autósok és kerékpárosok.

Következő oldal »